Reiseblogg fra Travellerspoint

Hei igjen!

sunny 33 °C

Da var det en stund siden sist!
Vi hastet oss gjennom Phnom Phen.. Bare sov og spiste paa KFC :D ...hihi. Skal tilbake litt senere saa da faar vi ta oss en litt bedre runde rundt i byen. Ettersom vi ble en dag forsinket saa matte vi skynde oss litt saa vi rakk familien min til avtalt tid, noe vi ikke klarte, men forsinkelsen ble bare med en dag.
Tiden der ute har vel egentlig gatt med til aa gjore ingenting.. bare leve det bedagelig liv. Faatt oevd meg litt paa den lille vietnamesisken jeg kan men blitt litt vel mye snakk i tredjeperson:)
Kari ble litt skuffet over at hun ikke fikk se flere straahytter... hehe... men haaper hun fikk et lite inntrykk av hvordan det var aa leve der ute.. hun fikk ihvertfall lest ut boken sin paa et par dager.
Saa har heten virkelig kommet.. Ligger rundt 35 grader saa vi kan ikke klage.. Skulle bare oenske jeg ble bruun snart!! (Jeg skal naa maalet mitt marit og gleder meg til aa see deg paa gardermoen).
Faatt med oss en vietnamesisk fornoyelsespark, men ble ikke saa fornoeyelig da vi kom til dyrene og de hadde slaktet en hund for aa gi til krokodillene. Kari ville saa klart veldig gjerne faa med seg det, men heldigvis for meg ville soennene til min fetter heller kjoere karusell :)
Saa har vi blitt suuuuuperlate... Vi har jo ikke gjort noe annet enn aa spise! Tante serverer mat 3-4 ganger daglig med ca 5 forskjellige retter hver gang... og de vil gjerne vi skal spise rundt 5 boller ris... det er jo helt umulig!!
Nesten greit aa komme tilbake til byen for aa bestemme egen diett (ikke noedvendigvis KFC! som jeg vet en viss person tenker :)) men bare det aa bestemme tid og mengde, men maten kommer til aa synke i standard og vi vil nok savne den... og all den gode frukten, sukkerroersaft og vietnamesisk iskaffe... NAM!
Har litt problemer med opplastingen av bilder, men skal proeve aa faa dem ut saa fort som mulig.
Naa blir det middag paa Allez Boo..

Skrevet av MayLien 04:50 Arkivert i Vietnam Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

KFC!!??!! Kunne dere ikke heller vært hjemme på bjerget? Vi har bedre Burger King her også!

...... og av 200 bilder ble det ikke mange du "fremkalte" til nett :(

Mams ber meg om å hilse. Vi trenger noen lukte- og smaksbilder også, håper dere registrerer om det er mulig å gjøre besøket i Campuchea med rollator eller lignende.

Stor klem, hils alle kjente!

fra Kodiack

Tjohopp! Vi kjenner oss igjen i mange bilder ja! Trur vi blei like fasinert over dei digre trea som dere:) Og iskaffen i Vietnam er VELDIG god! Thihi..det hadde vi nesten glømt:) Henning lurer på om dere ikkje har smakt på den vietnamesiske øla? God tur vidare:)

fra cam_hen

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint