Reiseblogg fra Travellerspoint

Akkurat passe varmt :)

overcast 25 °C

Da var vi i bangkok!! Her er det rundt 20 grader og litt overskyet. Vi koser oss masse! Har maattet bli her noen dager paa grunn av at visum ikke var saa enkel aa faa tak i, men i morgen skal vi ha skaffet visum til vietnam og saa skal vi proeve oss paa tur over til kambodsja der vi skal faa visum paa grensen. Det kan bli spennende. Har brukt tiden her paa aa titte oss litt rundt, tok lokalbaaten for aa faa oss en rundtur. Det foerste som skjedde vi ankom havnen var at politiet hadde funnet et lik i vannet og de fant det for godt aa dra det etter baaten istedetfor aa ta det opp. Ikke akkurat et hyggelig syn. Bedre ble det da vi fant en baat vi kunne hoppe paa. Da ble det ganske bra seightseeing til slutt.
I dag tok vi turen til Floating market en times tid utenfor Bangkok. Nydelig lite samfunn paa vann.Vi tok buss til og fra og trafikken her er ikke saa ille som i vietnam, men man foeler seg vel ikke akkurat trygg.. hehe..
Ikke gjort sa mye idag, tok oss en liten powernap etter turen da vi har litt problemer med aa sove om nettene. Blir en lang dag i morgen og saa det gjelder aa vaere opplagt!
Har endelig klart aa faa inn noen bilder.. men det tar saaa laaang tiiid! Jeg holder paa aa bli smaarar... stakkars kari maa vente paa meg... hater at noen maa vente paa meg.. . (haha.. jeg vet hva du tenker pappa..) naa sitter hun over meg som en hauk og retter alle skrivefeilene mine :)
Hun hilser masse!!
See you later alligator :) Obs obs.. vi hoerer det blir skyllt inn krokodiller over australia.. det liker vi ikke...

Skrevet av MayLien 04:49 Arkivert i Thailand Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Godt å høre og se at dere har det bra og utforsker stedene! Her snør det tett så det varmer å se på flotte bilder og varmere land. Håper visum til Vietnam ordnet seg og at dere er videre på turen.God tur videre!

fra DuVi

det snør det snør diddeli bom og jeg blir gal, hvor er dere jeg blir med. hehe neida koz dere dere. når det gjelder krokofantene var det mange så pass dere. men hva er det jeg tenker?

fra cp216

Hallois go´dama! Gjett om oss blir reisesjuke her vi sitt og ser ut på snøen da!!!!!! So kjekt å lese ka dokke gjer på og få sjå bilder underveis. Fortsett det gode arbeid med oppdateringer, og god tur videre:)

fra cam_hen

Alligatorer i Australia, sier du .... hhmmmmmm. Tror alle skogbrannene vil ordne opp dette for dere. Pass på å ikke vandre rundt i landet med fyrstikker i lommene. De leter etter noe (aller helst noen) å legge skylden på. Vi i vesten liker å finne noen som er ansvarlige, for da sover vi så mye bedre ;)

fra Kodiack

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint